Τα Μπάνια Γιάλτρων διαθέτουν μικρά τουριστικά καταλύματα και προσφέρουν οικονομικές διακοπές

Γιάλτρα (Μπάνια) / ήσυχες διακοπές και ανεξερεύνητες παραλίες σας περιμένουν να τις γνωρίσετε ..

Τα Γιάλτρα και η παραλία τους ¨Μπάνια Γιάλτρων¨ είναι το μοναδικό χωριό και ο μοναδικός προορισμός μετά τα Λουτρά της Αιδηψού που μπορεί να συναντήσει κανείς Ιαματικά μπάνια. Στα Μπάνια Γιάλτρων λοιπόν θα συναντήσετε μικρά καταλύματα, κυρίως ενοικιαζόμενα δωμάτια, σε φιλικό οικογενειακό κλίμα για να κάνετε τις διακοπές σας. Οι ταβέρνες του χωριού θα σας εγγυηθούν φρεσκότατο ψάρι από τα νερά του Βορείου Ευβοϊκού αλλά και ντόπια κρέατα για τους κρεατοφάγους. Παραλίες; Δεκάδες δεξιά και αριστερά από το χωριό. Ξεκινήστε την εξερεύνηση και δεν θα απογοητευτείτε. Εμείς θα σας προτείνουμε τις πιο γνώστες.
Booking.com

Κατάλογος - Ξενοδοχεία και Καταλύματα στα Γιάλτρα (Μπάνια) :

  • Hotel Akrogiali
  • Παπαϊωάννου Αpartments

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Νεόκτιστο, όμορφα διακοσμημένο, ακριβώς μπροστά στη παραλία, με μεγάλη αυλή και θέα το βόρειο Ευβοϊκό κόλπο. Αυτό είναι το Αγγελική Studios και σας περιμένει να σας υποδεχτεί στα Γιάλτρα της Εύβοιας. Το Αγγελική Studios αποτελείται από 7 studios τα οποία διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση
Μπροστά στην παραλία, εκει που σκάει το κύμα η κυρία Κατερίνα Κούτσικα διαθέτει μια μικρή τουριστική μονάδα και σας περιμένει να απολαύσετε τις διακοπές σας στα Γιάλτρα στην Εύβοια. Θαυμάστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας πίνοντας το καφέ σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας.