Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Το Μουσείο Θαλάσσιων Ευρημάτων “Ναυτίλος” δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη του την φυσική ομορφιά, την γνώση & ταυτόχρονα να ενισχύσει την ευαισθησία του για την προστασία του περιβάλλοντος.

Έτσι λοιπόν μετά από ένα δεκάλεπτο ντοκιμαντέρ στην αίθουσα προβολής, που ξεκινά από την δημιουργία του σύμπαντος μέχρι τις πρώτες μορφές ζωής στον πλανήτη, ο επισκέπτης περνά στην κύρια αίθουσα με ένα φωτισμό που του δίνει την αίσθηση του βυθού, για να θαυμάσει τα 3000 περίπου εκθέματα από όλο τον κόσμο, τοποθετημένα σε 28 βιτρίνες, με μια εντυπωσιακή ξενάγηση που γίνεται από τις ξεναγούς μας και να μάθει πως αυτά τα πλάσματα έδωσαν στον άνθρωπο τόσες ιδέες, ώστε να γίνει πιο σύγχρονη η ζωή μας.

Όπτικο Υλικό από το Μουσείο Ναυτίλος:

3D Panorama Μουσείο Ναυτίλος "Αίθουσα 1" 3D Panorama Μουσείο Ναυτίλος "Αίθουσα 1"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:



Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση