Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με εικόνες που επικεντρώνονται στην αλληλεπίδραση του περιβάλλοντος με τον άνθρωπο, προτείνουμε τουριστικούς προορισμούς και παρουσιάζουμε τον Ελληνικό πολιτιστικό πλούτο. Προβάλλουμε το θέμα μας με έναν τρόπο που δίνει στο θεατή την αίσθηση ότι βρίσκεται εκεί, μέσα στο χώρο.

Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις τουρισμού, εστίασης, ψυχαγωγίας, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, μουσεία, καθώς επίσης σε Δήμους και Τοπικές Αυτοδιοικήσεις για την προβολή των προϊόντων ή υπηρεσιών τους.

Σκοπός μας είναι η ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της Εύβοιας πρωτίστως, όπου βρίσκεται και η έδρα μας.

 

Δείτε ένα δείγμα από Panorama 360°

  3D Δείγμα Παρουσίασης

Το 360° Virtual Tour έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνει πλέον η επιτηδευμένη «στημένη» φωτογράφιση, στην αίσθηση εγκυρότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο πελάτης ή απλά ο ενδιαφερόμενος έχει τώρα τη διαδραστική δυνατότητα να περιηγηθεί με λεπτομέρεια σε οποιονδήποτε χώρο της εγκατάστασής σας και να ασχοληθεί με την ιστοσελίδα σας «παίζοντας», χωρίς αμφιβολία για την ποιότητα και την αλήθεια του προσφερόμενου προϊόντος. Μια σοβαρή και αναλυτική παρουσίαση στο διαδίκτυο αποτελεί χαρακτηριστικό κύρους και αναδεικνύει την εγκυρότητα μιας επιχείρησης.
Το 360° Virtual Tour στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Συγκριτικό Πλεονέκτημα έναντι ομοειδών επιχειρήσεων
    ΚΡΑΤΑΕΙ τον πελάτη στην ιστοσελίδα σας
    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ με τις δυνατότητές του

Το 360° Virtual Tour γίνεται πλέον το απαραίτητο εργαλείο προβολής επιχειρήσεων στο Internet.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: