Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Γιατί να επιλέξω ένα ξενοδοχείο από το voriaevia.gr ;

Γιατί το voriaevia.gr είναι μια ιστοσελίδα που δραστηριοποιείτε αποκλειστικά και μόνο με την βόρεια Εύβοια και έχει και έδρα στην βόρεια Εύβοια. Αυτό σημαίνει ότι έχει αποκτήσει μια καλύτερη επαφή με τις τοπικές επιχειρήσεις και μια καλύτερη αμεσότητα με τα ξενοδοχεία. Οι τιμές που θα ακούσετε από τα ξενοδοχεία είναι οι καλύτερες σε σχέση με τα on line site κρατήσεων καθώς οι ξενοδόχοι δεν έχουν κόστος προμήθειας για την κράτηση που θα κάνετε εσείς.

 

Τι σημαίνουν τα διακριτικά ''Best Price'' , ''Best Value'' , ''Special Offer''  και  ''Our Choice'' τα οποία εμφανίζονται στην πρώτη φωτογραφεία του ξενοδοχείου;

Βest Price: Τα ξενοδοχεία που φέρουν το διακριτικό  ''Βest Price'' έχουν δεσμευτεί απέναντι στην ιστοσελίδα μας και έχουν εγγυηθεί ότι η τιμή του/των δωματίου/δωματίων που θα διαθέσουν στους επισκέπτες του www.voriaevia.gr είναι η καλύτερη τιμή που έχει δώσει το ξενοδοχείο σε σχέση πάντα με ανταγωνιστικές ιστοσελίδες. Δεσμεύετε μάλιστα ότι σε περίπτωση που αποδεχτεί το αντίθετο το ξενοδοχείο αφαιρεί τη διαφορά του δωματίου από την είδη χαμηλή τιμή που μπορεί να έχει ανακοινώσει σε άλλη ιστοσελίδα.
Παράδειγμα: Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο www.voriaevia.gr με τιμή 35€/ημέρα για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αν το βρείτε σε άλλο site me 32€/ημέρα τότε ο ξενοδόχος δεσμεύεται να σας το παρέχει με τιμή -3€ από την χαμηλότερη. Δηλαδή 32€-3€=29€/ημέρα.

Προσοχή: Η σύγκριση των τιμών πρέπει να γίνετε για ίδιο τύπου δωματίου, με ίδιες παροχές, ίδια περίοδο διαμονής και φυσικά ίδιο αριθμό κλινών.


Best Value: Tα ξενοδοχεία που φέρουν το διακριτικό ''Best Value'' θεωρούμε πάντα σε σχέση με το τρέχων ανταγωνισμό ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε υπηρεσίες και παροχές σε μια πραγματικά καλύτερη τιμή. Σας επισημαίνουμε ότι αυτό γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος του καταλύματος προς την ιστοσελίδα μας και με την υποχρέωση ο ξενοδόχος να μας αποδείξει ότι προσφέρει ισάξιες ή καλύτερες υπηρεσίες από τον τρέχων ανταγωνισμό.

 

Special Offer: Τα ξενοδοχεία που φέρουν το διακριτικό ''Special Offer''  είναι τα ξενοδοχεία τα οποία στην καρτέλα ‘’ Προσφορές’’ εμφανίζουν συγκριμένες προσφορές. Στις προσφορές αυτές θα πρέπει να διευκρινίζουν τύπο δωματίου, ημερομηνίες έναρξης και λήξης προσφοράς, και τιμή.


Our Choice: Τα ξενοδοχεία με το διακριτικό ''Our Choice'' είναι ξενοδοχεία τα οποία τηρούν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα προτείνει το www.voriaevia.gr. Προσωρινά η ετικέτα αυτή δεν θα χρησιμοποιηθεί σε κανένα ξενοδοχείο μέχρι να οριστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί το ξενοδοχείο ή κατάλυμα που θα φέρει αυτή την επισήμανση.

 

Πως μπορώ να βρω τα ξενοδοχεία για την περιοχή και την περίοδο που με ενδιαφέρει ;

Το menu Προορισμοί & Διαμονή θα σας βοηθήσει να βρείτε τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα ανά περιοχή, στην καρτέλα « πληροφορίες » μέσα στην παρουσίαση του ξενοδοχείου μπορείτε να δείτε και την περίοδο λειτουργιάς του κάθε καταλύματος. Την διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων μπορείτε να την μάθετε τηλεφωνικά ή μέσω email προς το ξενοδοχείο.

 

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση κάποιου δωματίου σε ξενοδοχείο;

Η κράτηση του δωματίου σε ξενοδοχείου σε καμία περίπτωση δεν είναι online. Συνηθίζετε να έρχεστε σε συνεννόηση με τον ξενοδόχο και να ζητείται από το ξενοδόχο μια κατάθεση προκαταβολής για να γίνει κράτηση. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να μην ζητηθεί καμία προκαταβολή. Ο τρόπος κράτησης λοιπόν ποικίλει ανάλογα το ξενοδοχείο.


Πώς θα παραλάβω το Voucher της κράτησης από το ξενοδοχείο;

Δεν θα παραλάβετε Voutcher από το ξενοδοχείο τουλάχιστον μέσω της ιστοσελίδας μας. Συνήθως, μιας και δεν γίνετε on line κράτηση, οι περισσότεροι ξενοδόχοι ζητούν μια κατάθεση προκαταβολής για την κράτηση όποτε σαν απόδειξη ότι έγινε κράτηση χρησιμοποιήστε το καταθετήριο από την τράπεζα. Προτείνετε να στείλετε με Fax προς το ξενοδοχείο το καταθετήριο με αναγραφόμενες τις ημερομηνίες check in & check out.

 

Που μπορώ να βρω τηλέφωνα επικοινωνίας με το ξενοδοχείο;

Στην πλήρες παρουσίαση του ξενοδοχείου και στην καρτέλα επικοινωνία θα βρείτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο. Τις περισσότερες φορές θα βρείτε και το όνομα του υπευθύνου ή του ξενοδόχου.

 

Η διαμονή των παιδιών είναι δωρεάν ή με χρέωση;

Εξαρτάται από την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου. Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε για τις χρεώσεις των παιδιών.

 

Οι τιμές που αναφέρουν τα ξενοδοχεία είναι ανά άτομο ή ανά δωμάτιο;

Σε όποιες περιπτώσεις αναφέρονται κάποιες τιμές συνήθως αφορούν τιμές δωματίου ανά ημέρα και τις περισσότερες φορές είναι ενδεικτικές. Σας προτείνουμε να έρθετε σε επαφή με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τις τιμές των δωματίων. Τις περισσότερες φορές οι τιμές μεταβάλλονται ανάλογα με τις ημέρες της διαμονή σας και τον αριθμό των κλινών.


Θα χρεωθώ με τέλη κράτησης;

Σε καμία περίπτωση το Voriaevia.gr δεν θα σας ζητήσει κανένα ποσό για την κράτηση και σε καμία μορφή.

 

Το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή που αναφέρει το ξενοδοχείο;

Μερικά ξενοδοχεία, Studios, ή ενοικιαζόμενα δωμάτια παρέχουν πρωινό μέσα στην τιμή του δωματίου ενώ κάποια άλλα το παρέχουν extra ή δεν το παρέχουν καθόλου. Επικοινωνήστε με το κατάλυμα για να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες και τις παροχές του κάθε δωματίου.

 

Πώς και πότε πληρώνουμε για την διαμονή μας το ξενοδοχείο;

Τις περισσότερες φορές η εξόφληση της κράτησης γίνεται στο ξενοδοχείο κατά την διάρκεια της διαμονής και κυρίως στο τέλος της διαμονής. Παρόλα αυτά το κάθε ξενοδοχείο διαθέτει μια πολιτική όπου ορίζει το χρόνο και τους τρόπους πληρωμής. Μιλήστε με το ξενοδοχείο και ζητήστε λεπτομέρειες για το χρόνο και τους τρόπους πληρωμής.


Χρειάζεται να καταθέσω προκαταβολή στο ξενοδοχείο;

Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να καταθέσετε κάποιο ποσό ως προκαταβολή για την κράτηση σας. Υπάρχουν κάποια καταλύματα που πιθανώς δεν θα σας ζητήσουν κάποια προκαταβολή. Τις περισσότερες φορές η απόδειξη τις κατάθεσης αποτελεί αποδεικτικό κράτησης και δέσμευση για εσάς και το ξενοδοχείο. Επικοινωνήστε με το κατάλυμα για να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες για το ποσό και τον τρόπο μιας πιθανής προκαταβολής.


Το www.voriaevia.gr χρειάζεται τις λεπτομέρειες της πιστωτικής μου κάρτας για την κράτηση του ξενοδοχείου;

Σε καμία περίπτωση το www.voriaevia.gr και σε κανένα πεδίο μέσα στην ιστοσελίδα δεν θα σας ζητήσει την πιστωτική σας κάρτα, αλλά και κανένα προσωπικό σας στοιχείο και για κανένα λόγο.

 

Πώς μπορώ να ξέρω τι παρέχει το κάθε κατάλυμα;

Μέσα στην πλήρες παρουσίαση του ξενοδοχείου στην καρτέλα «Παροχές» θα βρείτε τις παροχές του ξενοδοχείου αλλά και τις παροχές των δωματίων.


Πως μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Όπως θα καταλάβατε όλες οι συναλλαγές γίνονται κατευθείαν με το ξενοδοχείο. Για μια πιθανή λοιπόν ακύρωση κράτησης θα πρέπει να μιλήσετε με το ξενοδοχείο. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα μπορεί να ισχύουν και ακυρωτικά έξοδα ανάλογα με την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: