Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Η Τρίτη εξόρμηση στο ορεινό αυτό τμήμα της Β. Εύβοιας προσφέρει όπως οι άλλες αρκετές συγκινήσειςστα 40 χιλιόμετρα της διαδρομής της.
Ξεκινάτε από την Ιστιαία παίρνοντας το δρόμο προς το Πευκί.
Μόλις περάσετε την γέφυρα του Ξηριά υπάρχει ενημερωτική πινακίδα που οδηγεί δεξιά προς Αβγαριά αρχικά και μετά προς Γαλατσώνα, Γερακιού και στη συνέχεια προς Αγδίνες, που είναι και το τελικό σημείο της εκδρομής.
Ο δρόμος περνά μέσα από όλα τα χωριά.

Ο κοκκινιστός κόκορας είναι η σπεσιαλιτέ της περιοχής. Χρειάζεται ένα τηλεφώνημα στη ταβέρνα .Από τις Αγδίνες για λόγους ποικιλίας προτείνουμε να μην επιστρέψετε από τον ίδιο δρόμο, αλλά να ακολουθήσετε αυτόν που οδηγεί στην εθνική οδό Ιστιαίας - Χαλκίδας. Από εκεί κατευθύνεστε προς την Ιστιαία αφού πρώτα περάσετε από Γούβες, Πευκί, Ασμήνιο κ.ο.κ.

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από λήψεις πριν τις 03/08/2021.
Εμείς αρνούμαστε να ανανεώσουμε το υλικό και περιμένουμε ο τόπος μας να ξαναγίνει πράσινος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η ομάδα διαχείρισης του Voria Evia.

Χαρακτηριστικά & πληροφορίες για την διαδρομή

Χάρτης Διαδρομής...

Λεπτομέριες Διαδρομής: Ιστιαία - Γούβες

  • Αφετηρία: Ιστιαία.
  • Επισκεφτείτε το χωριό Αβγαριά.
  • Επόμενο χωριό Γαλατσώνα, ελάτε σε επαφή με τις ταβέρνες του χωριού, σπεσιαλιτέ τους είναι ο κόκορας χωριάτικος κοκκινιστός και οι χωριάτικες πίτες.
  • Επόμενη στάση το χωριό Γερακιού, δείτε τον μικρό καταρράκτη στην έξοδο του χωριού.
  • Αγδίνες, υψόμετρο 380 μετρα. Ενα καφεδακι στα καφενεία της πλατείας θα σας ξεκουράσει.
  • Στην επιστροφή περνώντας από το χωριό Γούβες μην ξεχάσετε να δείτε τον "Πύργο του Δροσίνη".
  • Περνώντας από το Πευκί μπορείτε να κάνετε ένα μπάνιο ή να απολαύσετε εξαιρετικό τσίπουρο με φρέσκα θαλασσινά στην παράλια.
  • Λίγο πριν την Ιστιαία μπορείτε να δείτε την Παναγία Ντινιούς.
  • Τερματισμός: Επιστροφή Στην Ιστιαία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση