Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Όπως και η προηγούμενη έτσι κι αυτή είναι μια εκδρομή άνετη και πολύ ενδιαφέρουσα για τη γνωριμία με τον ορεινό όγκο της περιοχής Ιστιαίας. Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο της Ιστιαίας προς τον Βουτά στρίβετε δεξιά στην διασταύρωση προς Καμάρια, Καματριάδες, Γαλατσάδες. Αφού περάσετε την πεδινή Κοινότητα των Καμαρίων, αρχίζετε να ανεβαίνετε προς τα δύο γειτονικά χωριά των Καματριάδων και Γαλατσάδων.

Εκεί μια στάση και μια πεζοπορία μεγάλη η μικρή στα βουνίσια μονοπάτια είναι το ζουμί της εκδρομής σας.
Οι ρεματιές με τα πλατάνια, οι δροσερές πηγές με τα κρυστάλλινα νερά, τα δάση με όλων των ειδών τα δένδρα, το νεοκατασκευασμένο καταφύγιο των Καματριάδων με τα άλογα, είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα. Από τις Γαλατσάδες αρχίζει η κάθοδος της επιστροφής. Αφού περάσετε το γραφικό χωριό της Καστανιώτισσας κατευθύνεστε στον οικισμό της Ιστιαίας, Αγ. Γεώργιο και από εκεί στην Ιστιαία.

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από λήψεις πριν τις 03/08/2021.
Εμείς αρνούμαστε να ανανεώσουμε το υλικό και περιμένουμε ο τόπος μας να ξαναγίνει πράσινος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η ομάδα διαχείρισης του Voria Evia.

Χαρακτηριστικά & πληροφορίες για την διαδρομή

Χάρτης Διαδρομής...

Πληροφορίες & Προτάσεις: Διαδρομή Ιστιαία - Αγ. Γεώργιος

  • Αφετηρία: Ιστιαια.
  • Καμάρια, δείτε το τόπικο οινοποιείο.
  • Μια στάση για καφέ στις Καματριαδες στο Κέντρο Ιππασίας με θέα την Ιστιαία.
  • Περνάμε τις Γαλατσάδες υψόμετρο 470 μέτρα.
  • Επόμενο χωριο Καστανιώτησσα. Δείτε στο δρόμο σας τις καλιέργιες με συκιές και φιστικιές.
  • Επόμενη στάση Άγιος Γεώργιος, για καφέ ή ντόπιο τσιπουράκι στην πλατεία
  • Τερματισμός: Επιστροφή στην Ιστιαία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση