Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Μια όμορφη διαδρομή ανακαλύψαμε ψάχνοντας να βρούμε τον Καταρράκτη Κρέμαση της προηγούμενης ανάρτησης. Στην ουσία πήραμε μια λάθος διαδρομή, που όμως μας αποκάλυψε μια κρυμμένη ομορφιά που σπάνια επισκεπτόμαστε. Ειδικά αυτές τις μέρες της άνοιξης που η γης ξαναγεννιέται και η θερμοκρασία είναι καλή για πεζοπορία, θα ήταν μια ιδανική βόλτα. Άνετα παπούτσια λοιπόν, νερό και καπέλο και ξεκινάμε για μια όμορφη εξερεύνηση στην άγρια φύση της Βόρειας Εύβοιας.

Κατεβήκαμε στην κοίτη του ποταμού, ακολουθώντας ένα δρόμο που βρίσκετε πριν το χωριό Αγδίνες, ενώ έπρεπε να ακολουθήσουμε τον αγροτικό δρόμο που βρίσκεται μετά το χωριό. Περπατήσαμε ανάποδα από τη ροή του. Στην ουσία διασχίσαμε το κομμάτι του ποταμού που βρίσκεται ανάμεσα στα χωρία Αγδίνες και Μηλιές. Περπατήσαμε αρκετά, περίπου 3 ώρες μαζί με την επιστροφή. Η αλήθεια είναι ότι κουραστήκαμε πολύ αλλά η διαδρομή και οι ομορφιές της μας αποζημίωσαν με το παραπάνω.

Το ποτάμι ζωσμένο στα δέντρα. Πεύκα, πλατάνια, πουρνάρια, λουλούδια. Το πράσινο αρμονικά δεμένο με το άσπρο της πέτρα, συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικό. Μικροί καταρράκτες, ρηχές βάθρες με ψαράκια και νεροχελώνες. Ένας ολόκληρος κόσμος ζει στο ποτάμι.

Δυστυχώς ο ήλιος άρχισε να πέφτει και μην έχοντας βρει τον καταρράκτη Κρέμαση, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Με την δύση του ήλιου το πράσινο μετατρέπετε σε χρυσοπράσινο και φύση παίζει με τον ήλιο μοναδικά.

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από λήψεις πριν τις 03/08/2021.
Εμείς αρνούμαστε να ανανεώσουμε το υλικό και περιμένουμε ο τόπος μας να ξαναγίνει πράσινος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η ομάδα διαχείρισης του Voria Evia.

Η επαφή με την φύση καθαρίζει το νου και οι σκέψεις γίνονται ελαφρότερες. Εκεί χαμένοι κυριολεκτικά στο δάσος νιώσαμε πολλοί μικροί, αλλά παράλληλα τόσο ευλογημένοι. Μια λάθος διαδρομή στον παράδεισο. Αλλά τόσο σωστή τελικά.Επιμέλεια κειμένου, φωτογραφίες Μαρία Νικολάου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση