Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Ξεκινώντας από την άκρη του χωριού Ασμηνίου της Βόρειας Εύβοιας, ακολουθώντας αντίθετα την ροή του ποταμού που το διασχίζει, μια όμορφη τοποθεσία, βγαλμένη από άλλη ίσως εποχή, μας περιμένει να την εξερευνήσουμε.

Πριν χρόνια λοιπόν, σε μια εποχή που οι άνθρωποι κοπίαζαν ακόμα και για τα αυτονόητα, για αυτά που σήμερα θεωρούμε δεδομένα, το μέρος αυτό έσφυζε από ζωή και δράση.

Μέσα σε ένα κατάφυτο τοπίο, γαϊδουράκια και κάρα μετέφεραν την σοδειά, τον κόπο μιας χρονιάς για να μετατραπεί σε πολύτιμη περιουσία. Οι άνθρωποι τότε βέβαια ουδόλως αναλογίζονταν την ομορφιά του τοπίου, διότι η βιοπάλη και η μη εναλλαγή τοπίων, ίσως να μην τους άφηνε πολλά περιθώρια ρεμβασμού.

Χρόνια μετά το κλείσιμο των Μύλων, η τοποθεσία παραμένει πανέμορφη και ενδείκνυται για μια βόλτα ακόμα και τον χειμώνα. Πάρτε λοιπόν όπως είπαμε το ποτάμι του Ασμηνίου αντίθετα της ροής του και περπατήστε στον αγροτικό δρόμο που βρίσκεται παράλληλά του.

Το χειμώνα το πράσινο είναι πιο έντονο. Εναλλάσσεται με το κίτρινο και το κόκκινο και μια υπέροχη μυρωδιά υγρού χώματος και πεύκου αναδύεται από γύρω. Σε περίπου 1-1,5 χιλιόμετρο θα βρούμε τους Μύλους σε ένα πολύ ειδυλλιακό μέρος, με το ποτάμι να ρέει πλάι τους. Κάνουμε μια στάση να απολαύσουμε το τοπίο. Η φύση μπλέκει με το ανθρώπινο στοιχείο και δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Μπορούμε να συνεχίσουμε την βόλτα μας ακολουθώντας τον ίδιο αγροτικό δρόμο, να μπούμε πιο βαθιά στο δάσος και να γευτούμε τα κοσμήματα της φύσης που μας δίνονται τόσο απλόχερα. Η γης καρπίζει και στολίζεται όλες τις εποχές. Ανθίζει και πολλαπλασιάζεται. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να της φερθούμε με ταπεινοφροσύνη, σύνεση και αγάπη. Έτσι η ομορφιά θα μας δίδεται απλόχερα.Επιμέλεια κειμένου, φωτογραφίες Μαρία Νικολάου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση