Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Όροι και προϋποθέσεις

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις – όπως αυτοί τροποποιούνται κατά διαστήματα – ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες μας, οι οποίες διατίθενται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο (μέσω των διανομέων) online, μέσω οποιασδήποτε συσκευής κινητού τηλεφώνου, μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς. Με την πρόσβαση, την πλοήγηση και τη χρήση του ιστοχώρου μας ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής μας μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας (στο εξής καλούμενα από κοινού "ιστοχώρος") αποδέχεστε και βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων).

 

Προοίμιο:

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα www.voriaevia.gr ιδιοκτησίας του Στεφανή Πέτρου με έδρα την Ιστιαία Ευβοίας, επί της οδού Σαχτούρη 4. Η ιστοσελίδα μας επιδιώκει αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στο χώρο της διαδικτυακής εμπειρίας των Τουριστικών Οδηγών, να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες προώθησης καταλυμάτων και καταστημάτων σύμφωνα τους όρους που περιγράφονται κατωτέρω, τους οποίους ο χρήστης με την πρόσβαση, περιήγηση και την χρήση της ως άνω ιστοσελίδας αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως.

Ο ιδιοκτήτης διαρκώς θα επεκτείνει, θα ενημερώνει και θα βελτιώνει την ιστοσελίδα, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα θα τροποποιεί ελεύθερα και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Οι τροποποιήσεις αυτές θα αναρτώνται διαδικτυακά και θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

 

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η VoriaEvia.gr εφαρμόζει υψηλά πρότυπα ηθικής και σέβεται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που απαιτούνται από το νόμο σε οποιαδήποτε σχετική δικαιοδοσία και την γνωστοποίηση του ονόματός σας, της διεύθυνσης του email σας και των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της κράτησής σας στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, δεν θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους χωρίς τη δική σας συναίνεση. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις εταιρείες (ομίλους εταιρειών) με τις οποίες συνεργαζόμαστε (εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), καθώς και στους υπαλλήλους μας και τους υπαλλήλους των συνεργαζόμενων με εμάς εταιρειών και στους έμπιστους πράκτορες και αντιπροσώπους που έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες με την άδειά μας και οι οποίοι χρειάζεται να γνωρίζουν ή να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας (όπως η εξυπηρέτηση πελατών και εσωτερικές έρευνες (οικονομικός/νομικός έλεγχος) για το δικό σας συμφέρον. Παρακαλείστε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων για περισσότερες πληροφορίες.

 

2. Χωρίς χρέωση

Η υπηρεσία μας προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Αντίθετα με τρίτους, δεν σας χρεώνουμε για την υπηρεσία μας και δεν χρεώνουμε επιπλέον έξοδα (κράτησης) στην τιμή δωματίου. Δεν θα χρεώσουμε την πιστωτική σας κάρτα και δεν θα σας την ζητήσουμε σε κανένα πεδίο της ιστοσελίδας μας, καθώς θα πληρώσετε απευθείας στο ξενοδοχείο (για τις όποιες υπηρεσίες του και τη διαμονή σας) που πιθανόν να βρήκατε μέσα απο την Ιστοσελιδα μας.

 

3. Σχόλια Πελατών

Η συμπληρωμένη φόρμα με τα σχόλια πελατών μπορεί (α) να ανεβεί στη σελίδα με τις πληροφορίες του ξενοδοχείου στον ιστοχώρο μας, αποκλειστικά για την ενημέρωση (μελλοντικών) πελατών σχετικά με τη γνώμη σας για το επίπεδο των υπηρεσιών και την ποιότητα του ξενοδοχείου, (β) να χρησιμοποιηθεί και να τοποθετηθεί (πλήρως ή εν μέρει) από την VoriaEvia.gr και κατά την απόλυτη ευχέρειά της (π.χ. για μάρκετινγκ, προώθηση ή βελτίωση των υπηρεσιών μας) στον ιστοχώρο μας ή σε τέτοιου είδους πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, newsletter, ειδικές προωθητικές ενέργειες, εφαρμογές ή άλλα δίκτυα που ανήκουν, φιλοξενούνται, χρησιμοποιούνται ή ελέγχονται από την VoriaEvia.gr. Διατηρούμε το δικαίωμα να προσαρμόσουμε, να αρνηθούμε ή να διαγράψουμε σχόλια, κατά την απόλυτη ευχέρειά μας. Η φόρμα σχολίων πελατών θα πρέπει να θεωρείται έρευνα και δεν περιλαμβάνει (πρόσθετες εμπορικές) προσφορές, προσκλήσεις, κίνητρα κ.α.

To VoriaEvia.gr αναλαμβάνει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παρακολούθηση και την επισκόπηση των Σχολίων σε σχέση με την προσβολή των ηθών ή την αναφορά ονόματος συγκεκριμένου ατόμου. To VoriaEvia.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει, να επεξεργαστεί ή να αφαιρέσει δυσμενή σχόλια στην περίπτωση που τέτοια σχόλια περιλαμβάνουν προσβολή των ηθών ή την αναφορά ονόματος συγκεκριμένου ατόμου.

To VoriaEvia.gr δεν θα συμμετέχει σε καμία συζήτηση, διαπραγμάτευση ή αλληλογραφία με το Ξενοδοχείο σε σχέση με τα σχόλια των πελατών (το περιεχόμενο ή συνέπειες από τη δημοσίευση ή τη διανομή αυτών) .

To VoriaEvia.gr δεν έχει και αποποιείται κάθε ευθύνης και υποχρέωσης για το περιεχόμενο και τις συνέπειες (με τη δημοσίευση ή διανομή) τυχόν παρατηρήσεων ή σχολίων για οτιδήποτε και με όποιον τρόπο.

 

4. Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ούτε εμείς ούτε οποιοσδήποτε από τους υπαλλήλους, τους διευθυντές, τους αντιπροσώπους, τις θυγατρικές εταιρείες, τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τους διανομείς, τους online συνεργάτες, τους δικαιοδόχους, τους πράκτορες ή άλλους που εμπλέκονται στη δημιουργία, τη χορηγία, την προώθηση ή την καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο παροχή του ιστοχώρου και του περιεχόμενού του, δεν ευθυνόμαστε για (i) οποιαδήποτε ποινική, ειδική, έμμεση ή επακόλουθη ζημία ή απώλεια, οποιαδήποτε απώλεια παραγωγής, απώλεια κέρδους, απώλεια εσόδων, απώλεια συμβολαίου, απώλεια ή ζημία στην πελατεία ή την φήμη, απώλεια αποζημίωσης, (ii) οποιαδήποτε ασάφεια σχετικά με τις πληροφορίες (περιγραφή) του ξενοδοχείου (συμπεριλαμβανομένων τιμών, διαθεσιμότητας και αξιολόγησης) που παρέχονται στον ιστοχώρο μας, (iii) υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρονται από το ξενοδοχείο, (iv) οποιεσδήποτε (άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή ποινικές) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υπεστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, σύμφωνα με, έπειτα από ή σε σχέση με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την καθυστέρηση στη χρήση του ιστοχώρου μας, ή (v) για τυχόν (προσωπικό) τραυματισμό, θάνατο, φθορά προσωπικής ιδιοκτησίας ή άλλες (άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή ποινικά κολάσιμες) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υπεστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, είτε εξαιτίας (νομικών) πράξεων, σφαλμάτων, παραβιάσεων, (βαριάς) αμέλειας, σκόπινου πταίσματος, παραλείψεων, μη εκτέλεσης, παρερμηνείας, αδικοπραξίας ή απόλυτης ευθύνης του ξενοδοχείου ή ευθύνης που αποδίδεται (πλήρως ή μερικώς) στο ξενοδοχείο (τους υπαλλήλους του, τη διεύθυνση, τα στελέχη, τους πράκτορες, εκπροσώπους ή τις συνεργαζόμενες εταιρείες), συμπεριλαμβανομένης τυχόν (μερικής) ακύρωσης, υπεράριθμης κράτησης, απεργίας, ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε άλλο περιστατικό πέρα από τον έλεγχό μας.

 

5.Υποχρεώσεις ξενοδοχείου

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τα Ξενοδοχεία για να συμπεριληφθούν στον Ιστοχώρο θα περιέχουν υλικό σχετικά με το Ξενοδοχείο (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών και περιγραφών), τις παροχές του και τις υπηρεσίες και πιθανόν κάποιες τιμές (συμπεριλαμβανομένων όλων των ισχυόντων φόρων, των εισφορών, των πρόσθετων επιβαρύνσεων και των τελών). Το Ξενοδοχείο καθιστά σαφές και δεσμεύεται ότι οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα είναι σε κάθε περίπτωση αληθείς, ακριβείς και όχι παραπλανητικές. Το Ξενοδοχείο είναι σε κάθε περίπτωση υπεύθυνο για την ορθή και ενημερωμένη κατάσταση των πληροφοριών αυτών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: