Η διαδικασία αυτή σας επιτρέπει να καταχωρίσετε το κατάλυμα σας στον τουριστικό μας οδηγό www.voriaevia.gr
Μετά από τυπικό έλεγχο της καταχώρισης σας η ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.
Για όποια απορία έχετε παρακαλούμε μη  διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 222605344 & 6976646616.

Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα πεδία που ακολουθούν... (τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά)


Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία με τρόπο τέτοιο ώστε να γίνονται  άμεσα κατανοητές οι πληροφορίες στους επισκέπτες, φροντίστε να παρέχετε εικόνες υψηλής ευκρίνειας, αποφύγετε εκφράσεις του τύπου "Το Καλύτερο ξενοδοχείο" , "Δεν Θα βρείτε πουθενά σαν εμάς","Δεν υπάρχει άλλο"Όροι Καταχώρησης:
Επιτρέπετε στο voriaevia.gr να μπορεί να έρχεται σε επαφή μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και να ενημερώνετε για την διαθεσιμότητα και για τιμές των δωματίων ώστε να μπορεί στη συνέχεια να ενημερώνει πελάτες που ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση στην επιχείρησή σας. Επίσης το voriaevia.gr διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα δεδομένα της καταχώρησης ως προς την ορθότητα ή την πληρότητα αυτών και αν αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να αποφασίσει ανάλογα την ανάρτηση ή μη της καταχώρησης. Ακόμα  το υλικό (κείμενα, εικόνες, βίντεο) που ανεβάζετε στους server μας και θα χρησιμοποιηθεί από την ιστοσελίδα τώρα ή στο μέλλον δεν υπόκειται σε κανενός είδους και για κανένα λόγο αποζημίωση προς εσάς ή τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Το voriaevia.gr δεν δεσμεύεται για την επιστροφή του υλικού που του παραχωρείται, επίσης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανάλογα περιγραφές και κείμενα αν αυτό κριθεί απαραίτητο ή να μην αναρτήσει υλικό ή μέρος υλικού που θα κριθεί μη κατάλληλο ή μη επαρκές. Με την αποδοχή της συμφωνίας αυτής δηλώνετε υπεύθυνα ότι έχετε όλα τα δικαιώματα επί των φωτογραφιών, κειμένων και όποιων άλλων οπτικοακουστικών μέσων μας παρέχετε!  Αν συμφωνείτε παρακαλώ τσεκάρετε το παρακάτω πεδίο.


Powered by BreezingForms