Αγία Άννα - Αγκάλη, ένας προορισμός της Εύβοιας που μαγνητίζει και εγκλώβιζει τους επισκέπτες!

Αγία Άννα - Αγκάλη / 6 χιλιόμετρα παραλίας ίσως η μεγαλύτερη παραλία της Εύβοιας...

7 (Επτά) χιλιόμετρα πιο ανατολικά από την Αγία Αννα βρίσκεται ο οικισμός Αγκάλη, ο οποίος λέγεται και παραλία Αγίας Άννας. Η Αγκάλη είναι μια πολύ μεγάλη παραλία με πεντακάθαρη αμμουδιά και πολλούς φυσικούς κόλπους. Στην παραλία Αγκάλη θα συναντήσετε αρκετά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και studios για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Κατά μήκος της παραλίας μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά ταβερνάκια και να απολαύσετε τα ντόπια προϊόντα και ιδίως τα ολόφρεσκα ψάρια.
Booking.com

Κατάλογος - Ξενοδοχεία και Καταλύματα στην Αγία Άννα - Αγκάλη :

Το Σαμπάνης Apartments είναι μια μικρή οικογενειακή μονάδα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων στην παραλία της Αγίας Άννας γνωστή και σαν Αγκάλη. Αποτελείται από 4 ευρύχωρα δίχωρα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα και ικανά να φιλοξενήσουν έως και 7 άτομα και 1 Studio ιδανικό για 3-4 άτομα.
Τα Studios Exarhou παρέχουν την δυνατότητα διαμονής σε όμορφα, άνετα και επιπλωμένα διαμερίσματα στην παραλία της Αγίας Άννας και σε απόσταση μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα.
Στην καταπράσινη βόρεια Εύβοια, στο ομορφότερο σημείο της παραλίας της Αγίας Άννας, το ξενοδοχείο Αγκάλη σας εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για χαλαρωτικές διακοπές δίπλα στο κύμα. Τα δωμάτια του σύγχρονου ξενοδοχείου Agali, και το αμόλυντο περιβάλλον της παραλίας της Αγίας Άννας αποτελούν εγγύηση χαλάρωσης από την ένταση της καθημερινής πραγματικότητας.