Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα ,τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη. Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε αναμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων , ενοικιαζομένων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες...στις πεντακάθαρες θάλασσες.

deals voriaevia

Ξενοδοχεία - Καταλύματα:

Περισσότερα από 100 Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Studios σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε τους καλύτερους προορισμούς και οργανώστε τις διακοπές σας.

Αξιοθέατα:

Δείτε και γνωρίστε τα αξιοθέατα και τα αρχαιολογικά ευρήματα στη βόρεια Εύβοια. Θα σας συναρπάσουν! Μοναδικά αξιοθέατα, αρχαιολογικά ευρήματα, μοναστήρια, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, σας περιμένουν να γνωρίσετε την Εύβοια μιας άλλης εποχής.

Παραλίες:

Ανακαλύψτε τις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

40+ παραλίες πολυσύχναστες ή μοναχικές σας περιμένουν να σας μαγέψουν.
deals voriaevia

Προσφορές:

Αναζητήστε τις καλύτερα πακέτα προσφορών. Κερδίστε σημαντική έκπτωση (έως και 50%) και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Εύβοια.

Διαγωνισμός:

Το VoriaΕvia διοργανώνει συχνά διαγωνισμούς με έπαθλα Δωρεάν Διακοπές στην Εύβοια.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός. Δείτε εδώ τους προηγούμενους διαγωνισμούς που διοργανώσαμε.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό!Αφιερώματα:

Ειδικά Αφιερώματα στη Βόρεια Εύβοια.
Ανακαλύψτε την Εύβοια μέσα από την πένα επώνημων αρθρογράφων


Η διαδρομή που δεν ξεπερνά σε σύνολο τα 35 χιλιόμετρα είναι τόσο καταπληκτική όσο και άνετη μια και οι δρόμοι είναι ασφαλτοστρωμένοι και χωρίς ιδιαίτερη κυκλοφορία.
Ο κεντρικός δρόμος της Ιστιαίας οδηγεί ευθεία χωρίς παράκαμψη στην Κοινότητα του Βουτά.
Από εκεί και αν δεν θέλετε να επισκεφθείτε το όμορφο χωριό που απλώνεται προς τα αριστερά σας, ακολουθείτε ευθεία το δρόμο με κατεύθυνση την Κοκκινομηλιά.

Προσοχή.
Μόλις περάσετε το Βουτά, πρέπει να ακολουθήσετε τον καινούριο δρόμο Ιστιαίας - Ροβιών.
Εδώ πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε να μη περάσετε χωρίς να προσέξετε την μικρή πινακίδα της διασταύρωσης προς Κοκκινομηλιά. Το χωριό εξ άλλου φαίνεται από τον δρόμο. Ο δρόμος περνά από το κάτω σημείου του χωριού με
κατεύθυνση τον Κρυονερίτη. Μια παράκαμψη για επίσκεψη της Κοκκινομηλιάς είναι κάτι που το συστήνουμε ανεπιφύλαχτα.
Ο δρόμος προς τον Κρυονερίτη και στη συνέχεια προς τις Μηλιές προσφέρει όλη την μαγεία της βουνίσιας φύσης και το πανόραμα του κάμπου της Ιστιαίας ως τη θάλασσα. Από τις Μηλιές αρχίζει και πάλι η κάθοδος. Για κάποια χιλιόμετρα ακολουθείτε μια παράλληλη πορεία με τον χείμαρρο Ξηριά απολαμβάνοντας τη δροσιά των πλατανιών. Μη χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε την μελωδία των αηδονιών κάνοντας μια στάση στις όχθες του ποταμιού.Αφού περάσετε από το γραφικό χωριό της Κάτω Μονοκαρυάς, καταλήγετε στον δρόμο προς Ιστιαία, για να τελειώσετε έτσι το κύκλο της εκδρομής σας.

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από λήψεις πριν τις 03/08/2021.
Εμείς αρνούμαστε να ανανεώσουμε το υλικό και περιμένουμε ο τόπος μας να ξαναγίνει πράσινος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η ομάδα διαχείρισης του Voria Evia.

Χαρακτηριστικά & πληροφορίες για την διαδρομή

Χάρτης Διαδρομής...

Πληροφορίες & Προτάσεις: Διαδρομή Ιστιαία - Μονοκαρυά

  • Αφετηρία: Ιστιαια.
  • Περνάμε το χωριό Βουτάς.
  • Επόμενο χωριό η Κοκκινομηλιά. Προτείνουμε να πιείτε ένα καφεδάκι στα παραδοσιακά καφενεία.
  • Κρυονερίτης ονομάζεται το επόμενο χωριό και είναι σε υψόμετρο 500 μέτρα.
  • Επόμενο χωριο Μηλιές.
  • Επόμενη στάση "Παναγία Αχμέτ Αγά", λίγο πριν φτάσουμε στη Μονοκαρυά. Φανταστικό τοπίο δίπλα από το ποτάμι, ιδανικό για picnic.
  • Μια τελευταία στάση στο χωριό Μονοκαρυά για αναψυκτικό ή καφέ στην Πλατεία.
  • Τερματισμός: Επιστροφή στην Ιστιαία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:Προσθήκη νέου σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτηθούν εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον στείλετε κάποιο σχόλιο που αφορά κατάλυμα, το Voriaevia αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ελέγξει με κάθε τρόπο και να βεβαιωθεί ότι υπήρξατε πελάτης στο κατάλυμα το οποίο σχολιάζετε.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση